Організація безпечного хачування
Особливістю послуги доставки обідів від «ЕвроЛанч» є система управління якістю, яка полягає в продуманості технологічних процесів на наших виробничих підприємствах і правильній побудові логістики. Послуга доставки їжі будується на принципі оптимальності, який передбачає раціональний зв'язок усіх ланок технологічного ланцюжка - від вхідної сировини до приготування страв; багаторівневості контролю і прозорості всього процесу в цілому.
Час від моменту приготування та фасування страв до моменту доставки обіду замовнику безпосередньо впливає на якість. Розміщення виробничих приміщень в різних частинах Києва дозволило нам при розширенні меж здійснення послуги істотно скоротити час доставки обідів і, як наслідок, поліпшити їх якість, при цьому ще й зберегти задані температурні параметри страв що доставляються. Це стало однією з наших конкурентних переваг.
Сертифікована кейтерінгова компанія
Кейтерінгова компанія «ЕвроЛанч» виправдовує довіру своїх клієнтів, в першу чергу, завдяки високим показникам сервісу та якості своєї продукції. Отриманий нами сертифікат НАССР (ISO 22000: 2018) № V.015-19 від 17.12.2019р. підтверджує наявність на підприємстві ефективної системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до міжнародних стандартів.
Сертифікат ISO 22000: 2018
Наша система управління безпекою харчових продуктах, заснована на принципах НАССР, успішно пройшла аудит незацікавленої стороною (органом з сертифікації) і визнана відповідною принципам НАССР.
Сертифікація HACCP означає, що ми:
- створили цілісний комплекс взаємопов'язаних процедур управління
- розподілили відповідальність за безпеку продукції, що виготовляється
- ідентифікуємо невідповідності на ранніх етапах виробництва
- задокументували докази безпеки всього виробничого процесу
- відповідаємо міжнародним стандартам до харчової продукції
Принципи управління якістю корпоративного харчування:
- Правильне оформлення замовлення необхідної сировини. Замовлення здійснюється в певних кількостях з певною періодичністю (за принципом достатності - сировина не залежується і не псується).
- Правильне отримання замовленого (контроль якості вхідних продуктів).
- Правильне зберігання отриманого (дотримання технології зберігання сировини).
- Правильне приготування збереженого (приготування строго за технологічними і калькуляційними картками).
- Правильний прийом і фасування приготованого (контроль якості приготованих страв).
- Правильна та швидка доставка фасованого.
Дозвільна документація на організацію харчування
У нас є повний пакет дозвільної документації - всі необхідні нормативні документи, сертифікати якості та ліцензії, які готові надати за першою вимогою.
На наших виробничих підприємствах виконані всі державні вимоги санітарного контролю з організації процесу приготування страв. Кожне виробниче підприємство проходить обов'язкову перевірку відповідно до державних норм.
Проводиться контроль продуктів харчування, які використовуються для приготування їжі. Обов'язковий плановий і позаплановий контроль здійснюється з боку Державної санітарно-епідеміологічної служби.
Весь персонал проходить обов'язкове медичне обстеження в клініці «Меділон». У кожного співробітника є медична книжка.