Доставка гарячих обідів в Києві

Сертифікат НАССР (ISO 22000: 2018) № V.015-19 від 17.12.2019*

виробництво страв у відповідності до міжнародних стандартів

Система управління безпекою виробництва страв

*виробництво страв у відповідності до міжнародних стандартів

Організація безпечного хачування

Особливістю послуги доставки обідів від «ЕвроЛанч» є система управління якістю, яка полягає в продуманості технологічних процесів на наших виробничих підприємствах і правильній побудові логістики. Послуга доставки їжі будується на принципі оптимальності, який передбачає раціональний зв'язок усіх ланок технологічного ланцюжка - від вхідної сировини до приготування страв; багаторівневості контролю і прозорості всього процесу в цілому.

Час від моменту приготування та фасування страв до моменту доставки обіду замовнику безпосередньо впливає на якість. Розміщення виробничих приміщень в різних частинах Києва дозволило нам при розширенні меж здійснення послуги істотно скоротити час доставки обідів і, як наслідок, поліпшити їх якість, при цьому ще й зберегти задані температурні параметри страв що доставляються. Це стало однією з наших конкурентних переваг.

Сертифікована кейтерінгова компанія

Кейтерінгова компанія «ЕвроЛанч» виправдовує довіру своїх клієнтів, в першу чергу, завдяки високим показникам сервісу та якості своєї продукції. Отриманий нами сертифікат НАССР (ISO 22000: 2018) № V.015-19 від 17.12.2019р. підтверджує наявність на підприємстві ефективної системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до міжнародних стандартів.

Сертифікат ISO 22000: 2018 

Наша система управління безпекою харчових продуктах, заснована на принципах НАССР, успішно пройшла аудит незацікавленої стороною (органом з сертифікації) і визнана відповідною принципам НАССР.

Сертифікація HACCP означає, що ми:

  • створили цілісний комплекс взаємопов'язаних процедур управління
  • розподілили відповідальність за безпеку продукції, що виготовляється
  • ідентифікуємо невідповідності на ранніх етапах виробництва
  • задокументували докази безпеки всього виробничого процесу
  • відповідаємо міжнародним стандартам до харчової продукції

Сертифікована кейтерінгова компанія

Принципи управління якістю корпоративного харчування:

  1. Правильне оформлення замовлення необхідної сировини. Замовлення здійснюється в певних кількостях з певною періодичністю (за принципом достатності - сировина не залежується і не псується).
  2. Правильне отримання замовленого (контроль якості вхідних продуктів).
  3. Правильне зберігання отриманого (дотримання технології зберігання сировини).
  4. Правильне приготування збереженого (приготування строго за технологічними і калькуляційними картками).
  5. Правильний прийом і фасування приготованого (контроль якості приготованих страв).
  6. Правильна та швидка доставка фасованого.

Дозвільна документація на організацію харчування

У нас є повний пакет дозвільної документації - всі необхідні нормативні документи, сертифікати якості та ліцензії, які готові надати за першою вимогою.

Дозвільна документація на організацію харчування

На наших виробничих підприємствах виконані всі державні вимоги санітарного контролю з організації процесу приготування страв. Кожне виробниче підприємство проходить обов'язкову перевірку відповідно до державних норм.

Проводиться контроль продуктів харчування, які використовуються для приготування їжі. Обов'язковий плановий і позаплановий контроль здійснюється з боку Державної санітарно-епідеміологічної служби.

Весь персонал проходить обов'язкове медичне обстеження в клініці «Меділон». У кожного співробітника є медична книжка.

Новим клієнтам

Залишити заявку прямо зараз, щоб замовити дегустацію (для компаній від 10 чол)

Замовити дегустацію

Існуючим клієнтам

Ваша думка дуже важлива для нас! Ми з вдячністю приймаємо всі Ваші коментарі!

Залишити відгук