Доставка гарячих обідів в Києві

Сертифікат НАССР (ISO 22000: 2018) № V.015-19 від 17.12.2019*

виробництво страв у відповідності до міжнародних стандартів

Система управління безпекою виробництва страв

*виробництво страв у відповідності до міжнародних стандартів

Доставка обідів за індивідуальним меню

Для особливо вимогливих клієнтів з підвищеними гастрономічними уподобаннями ми готові доставити обіди, що складаються з страв, індивідуально приготовлених шеф-кухарем.

Замовлення здійснюється в телефонному режимі. Послуга доставки страв даного меню обмежена зоною, подолання відстані до межі якої на автомобілі від виробництва до місця доставки займає не більше 10 хв (Шевченківський та Подільський райони Києва).

Можливість доставки на вашу адресу визначає менеджер.

Вартість послуги доставки страв з індивідуального меню і мінімальну суму замовлення уточнюйте у менеджера.

Крім того готові надати послуги з організації виїзних заходів в форматі фуршетів або банкетів на найвищому рівні. Подробиці на сайті «ЄвроКейтеринг»

Страви "Бізнес-меню"

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ
Карпаччо з яловичини (160 г)
(ніжні шматочки яловичини під соусом “Песто” та з сиром “Пармезан”)
Карпаччо з лосося (160 г)
(шматочки норвезького лосося під соусом “Песто” та з салатним міксом)
Мирова закуска (100/30 г)
(нарізка з лосося малого посолу і філе масляної риби х/к)
Кремлівська вежа (230/15/40 г)
(млинці за особливим рецептом з лососем шеф-засолу і м'яким сиром, з червоною ікрою)
Мішанина делікатесна (100/20 г)
(плато з балику з / к, ковбаси з / к, бастурми)
Сарафанне радіо (100/30 г)
(закуска з відвареного язика з гострим хріном)
Слов'янська традиція (150/50 г)
(закуска з оселедця пряного посолу з шматочками запеченою картопельки, з соусом)
Лісові новини (150 г)
(закуска з грибочків лісових засолених за спеціальним рецептом)
Посол з багатого села (300 г)
(домашні огірочки хрусткі, помідорчики бочкові, капуста квашена, морква по-корейськи)
САЛАТИ
Шуба по-норвезьки (220/10 г)
(шматочки лосося малого посолу, покриті вареними овочами, з червоною ікрою під соусом)
Айолі (230 г)
(оригінальний салат з курки з свіжими овочами і пікантною заправкою з легким часниковим відтінком)
Цезар (220 г)
(салат з шматочками смаженого курячої грудки, салатом “Айсберг”, перепелиними яйцями, з часниковими крутонами під спеціальним соусом та сиром “Пармезан”)
Жовта преса (230 г)
(салат з відвареного язика, солоні огірочки, яйце, смажені печериці з соусом “Тартар”)
Грецький (200 г)
(легкий салат з овочів та зелені з шматочками сиру “Фета” і заправкою з оливкового масла)
Дачний сезон (170 г)
(легкий салат з сезонних овочів з додаванням листя салатів; заправка на вибір)
Новини з полів (200 г)
(легкий салат зі свіжої капустки, хрустких огірків із зеленню та запашною соняшниковою олією)
ГОРЯЧі ЗАКУСКИ
Деруни з цибулею та шкварками (200/50/50 г)
с смаженими грибами (200/50/50 г)
Деруни зі сметаною (200/50 г)
Неапольська рів'єра (110/50 г)
(смажені скибочки Моцарелли в паніровці, з соусом)
ПаріМатч (150 г)
(смажені грибочки з шматочками курячої грудки, у вершковому соусі, в млинці)
ПЕРШІ СТРАВИ
Борщ український (за традиційним рецептом) (250/50/15 г)
Доброго ранку країна! (цілющий курячий бульйон з овочами) (250 г)
Чізфріт (ніжний сирний суп з цукіні та курячими фрикадельками) ( 250/25 г)
Грибний спокуса (крем-суп з печериць з додаванням вершків) ( 250 г)
Солянка м'ясна збірна (за традиційним рецептом на міцному м'ясному бульйоні) ( 280 г)
ОСНОВНІ СТРАВИ
Камчатський улов (180/50 г)
(сьомга маринована в пряних травах, смажена на грилі, соус зі шпинату)
Байка рибалки (350 г)
(філе річкового судака, запечене на сковорідці, з обсмаженої картоплею і сиром “Моцарелла”)
Тихий вир (145/100/50 г)
(стейк з лосося на парі на подушці зі шпинату)
Польпетте (150/75 г)
(курячі фрикадельки на парі з соусом “Бешамель”)
Цілком таємно (175/75 г)
(ніжне куряче філе, фаршироване сиром “Моцарелла”, з соусом з чорносливу і волоських горіхів)
Таблоід (150/50 г)
(язик обсмажений з цибулею, подається з картоплею “Пай”)
Світські хроніки (250/50 г)
(ніжна тушкована куряча печінка з яблуками і виноградом під фруктовим соусом)
Сільська година (250 г)
(шматочки курки, свинини і яловичини, обсмажені в сковороді, з болгарським перцем, спаржевої квасолею, цибулею та морквою)
Класики й сучасники (100/150 г)
(телятина по-строгановски за класичним рецептом в сучасній подачі на подушці з картопляного пюре)
Чумацький шлях (130/50 г)
(біфштекс з рубаного м'яса під соусом “Барбекю”)
Пряма мова (100/75 г)
(язик відварний під вершковим соусом з смаженими грибочками)
Олімпійський тріумф (150/100 г)
(медальйони з телячої вирізки під грибним соусом)
Шніцель по-віденськи (150/100 г)
(смажений биток свинини в сухарях з яйцем-пашот)
ГАРНІРИ
Гарячий шпинат (100 г)
Овочі гриль (150 г)
Рис з овочами (150 г)
Картопляне пюре (150 г)
Картопля відварна (150 г)
Картопля по-селянськи (180 г)
Картопля фрі (120 г)

Новим клієнтам

Залишити заявку прямо зараз, щоб замовити дегустацію (для компаній від 10 чол)

Замовити дегустацію

Існуючим клієнтам

Ваша думка дуже важлива для нас! Ми з вдячністю приймаємо всі Ваші коментарі!

Залишити відгук