Доставка гарячих обідів в Києві

Сертифікат НАССР (ISO 22000: 2018) № V.015-19 від 17.12.2019*

виробництво страв у відповідності до міжнародних стандартів

Система управління безпекою виробництва страв

*виробництво страв у відповідності до міжнародних стандартів

Здорове харчування в офісі

Офіс — наш другий дім. І якщо вам не доводиться снідати і вечеряти на роботі (що означає, що вам вже неймовірно пощастило), то вже обідаєте ви точно там. Чай з тістечком, пара яблук з дачі колеги або піца на замовлення? Це ваш обід? Що ж, ви відстали від останніх віянь моди на здорове харчування. Але це легко виправити.

Ланч в робочі дні — запорука успіху вашої кар'єри. Судіть самі: правильно підібрані інгредієнти вашого обіду забезпечать енергією для складання звіту, не дадуть заснути на нараді, підвищать працездатність в другий половині дня, коли (за статистикою) активність керівництва зростає. Модне віяння нині серед наших західних колег — ланч бокс. Готується будинку і з'їдається на робочому місці (або в безпосередній близькості від нього).

Протеїни в офіс!

Харчуватися білковою їжею, не впадаючи при цьому в гріх одноманітності, можна без проблем: арахісове масло, нежирне філе курки та індички, шинка, сир тофу, консервований тунець, копчений лосось, яйця.

Ось три бутербродних ідеї, які дозволяють дотримати основні правила здорового харчування:

Консервований тунець, знежирений сир, нарізаний кружечками огірок.

Сир тофу, копчений лосось і салат-латук або фрізе.

Філе індички, салат-латук, скибочки сиру чеддер.

Хороводи вуглеводів

Цільнозернові злакові продукти (хліб, сухарики) нададуть вашому організму, потребуючому, енергетичної підтримки більше клітковини, вітамінів, мінеральних речовин, ніж оброблені, при тій же кількості калорій.

десерт — запорука сяючого настрою навіть в похмурий період щоквартальних звітів. Трохи фантазії — і від тістечок можна буде відмовитися без проблем:

1) Ванільний йогурт з ягодами (малина, полуниця, чорниця, ожина), присипаний мюслі.

2) Ніжний сирок 0% жирності з бісквітним печивом.

3) Персик з домашнім сиром і чайною ложкою полуничного конфітюру.

4) Підігріте шоколадне або кавове молоко з шматочком чорного шоколаду.

Коментарі:

Ланч-бокс - річ, безумовно, у всіх відносинах зручна і практична. І тим не менш, не забувайте про повноцінні обіди - якщо в офісі є їдальня або кафе поблизу - не нехтуйте можливістю скуштувати гарячого супчику або теплої другої страви. Тільки знайте міру і намагайтеся вибирати найменш жирні страви: не варто набирати «перше-друге-третє і компот». Краще зупинити свій вибір на одній гарячій страві плюс салат, інакше ви перевантажете свій шлунок і всю другу половину дня будете переварювати все, що наїли за обід.

У літній сезон намагайтеся брати з собою побільше фруктів та овочів (заздалегідь вимийте їх вдома): ви зможете замінити ними всі шкідливі перекуси (шоколадки, чіпси та інше) - яблуко, ягоди, персик, апельсин, груша, помело, з овочів - огірок, помідор, молода морква, селера. Все це можна жувати без відриву від виробництва.

День на колесах

Трапляється, що на обід (навіть у версії ланч-бокс) просто немає часу. Відставити паніку! Не забувайте, існують страви, які можна просто ... випити. Половина упаковки сиру тофу, 60 мл апельсинового соку, 1 ст. л. сухого знежиреного молока, 1 ст. л. пудри мигдалевого горіха і трохи цукрової пудри. Змішати, збовтати, перелити в щільно закривається ємність. Випити, коли кістлява рука голоду дотягнеться до тебе…

Діловий обід

Ось вже цього не уникнути. Ситуація ускладнюється тим, що часом вибір ресторану залежить не від вас. Намагайтеся обходитися без аперитивів. Келих вина цілком допустимо, а ось від міцних напоїв краще відмовитися (7 калорій на грам: чи потрібно вам це?). Якщо є можливість, виберіть овочевий сік або мінеральну воду з газом. Замовляйте овочі і м'ясо або рибу на грилі. Будь-яка страва з соусом завдасть шкоди: а) фігурі і б) працездатності в другій половині дня.

Правила ідеального обіду

Він повинен включати всі чотири ключові групи продуктів: злаки, овочі і фрукти, молочні продукти і м'ясо або рибу.

Необхідно, щоб продукти були приготовлені виключно «здоровим» способом (в пароварці, на грилі, без соусів, без великої кількості спецій).

Всі компоненти трапези повинні тішити зір і нюх різноманітністю форм, текстур, ароматів та кольорів.

Обід слід транспортувати і зберігати до моменту вживання всередину в пакетиках-холодильниках.

Новим клієнтам

Залишити заявку прямо зараз, щоб замовити дегустацію (для компаній від 10 чол)

Замовити дегустацію

Існуючим клієнтам

Ваша думка дуже важлива для нас! Ми з вдячністю приймаємо всі Ваші коментарі!

Залишити відгук