Доставка гарячих обідів в Києві

Сертифікат НАССР (ISO 22000: 2018) № V.015-19 від 17.12.2019*

виробництво страв у відповідності до міжнародних стандартів

Система управління безпекою виробництва страв

*виробництво страв у відповідності до міжнародних стандартів

Угода про конфіденційність і захист персональних даних

Ця угода про конфіденційність і захист персональних даних  (надалі - Угода) регулює відносини з обробки (збирання, реєстрація, накопичення, зберігання,, адаптування, зміна, поновлення, використання, передача, блокування, знищення) ТОВ «ЄвроЛанч» — Адміністрацією сервісу доставки обідів «www.EvroLanch.com.ua» (надалі — Адміністрація) персональных даних юридичної особи або фізичної особи-підприємця — їх співробітників або інших осіб, які зареєструвались на нашому сайті (надалі — Суб»єкт персональных даних, Користувач).

 Зареєструвавшись на сайті компанії «ЄвроЛанч» з доставки обідів «www.EvroLanch.com.ua» (надалі — Сайт) і надавши свої персональні дані (інформацію), Користувач підтверджує, що прочитав і надав повну згоду з умовами Угоди без будь-якої зміни або доповнення, а також дозволив Адміністрації обробку своїх персональных даних (інформації).

 1. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ (ІНФОРМАЦІЯ)

1. Персональні дані (інформація)– це будь-які відомості чи сукупність відомостей, які ідентифікують Користувача і які Користувач залишив про себе при заповненні реєстраційних онлайн-форм на Сайті.

1.1. Перелік персональних даних (інформації):

- найменування, місце реєстрації, місцезнаходження, ідентифікаційний код юридичної особи або фізичної особи-підприємця, найменування посади, прізвище, ім»я, по-батькові представника юридичної особи, фізичної особи-підприємця, контактні телефони, електронна пошта, тип браузера або операційної системи,    сторінка з посиланням на нове вікно, шлях на Сайті, домен інтернет-провайдера та інші відомості, які дають можливість ідентифікувати Користувача при заповненні реєстраційних онлайн-форм на Сайті.

- прізвище, ім»я, по-батькові, дата і місце народження, місце реєстрації, місце проживання (перебування), паспортні дані або реквізити іншого документа, що посвідчує особу, ідентифікаційний код, контактні телефони, електронна пошта, тип браузера або операційної системи, сторінка з посиланням на нове вікно, шлях на Сайті, домен інтернет-провайдера та інші відомості, які дають можливість ідентифікувати фізичну особу чи інформацію, яку Користувач залишив про себе при заповненні реєстраційних онлайн-форм на Сайті.

 2. ДЖЕРЕЛА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ (ІНФОРМАЦІЇ)

2.1. Адміністрації доступна інформація, що отримується наступними способами:

- інформація, що надається Користувачами при:

·         а) реєстрації Користувача на Сайті,

·         б) в рамках заходів, що проводяться Адміністрацією (опитуваннях, заявках, формах зворотнього зв’язку),

·         в) шляхом внесення записів Користувачем в реєстраційні онлайн-форми при використанні послуг, наданих на Сайті;

·         при листуванні Адміністрації з Користувачами за допомогою електронної пошти;

2.2. Конфіденційною в розумінні цієї угоди може бути визнана інформація, що зберігається в базі даних сайту в зашифрованому вигляді і доступна для перегляду виключно Адміністрації.

2.3. Інформація про особу, добровільно розміщена нею в загальних розділах сайту при заповненні реєстраційних онлайн-форм і доступна будь-якому іншому Користувачеві Сайту або інформація, яка може бути вільно отримана з інших загальнодоступних джерел, не є конфіденційною.

3. БЕЗПЕКА

3.1. Адміністрація використовує сучасні технології забезпечення конфіденційності персональних даних, а також даних, отриманих з реєстраційних онлайн-форм, що залишаються Користувачами, з метою забезпечення максимального захисту інформації.  

3.2.  Доступ до особистої інформації Користувача здійснюється через систему авторизації з логіном і паролем. Користувач зобов’язується самостійно забезпечити збереження даних, ні в якому разі не розголошувати їх третім особам. Будь-які зміни особистої інформації, внесені за допомогою даних, будуть вважатися здійсненими особисто Користувачем.

3.3. Адміністрація забезпечує захист персональних даних при їх обробці від випадкової втрати або знищення, в тому числі незаконного знищення або доступу до персональних даних за умови забезпечення Користувачем збереження даних авторизації на Сайті (пароля і логіна) та нерозголошення їх третім особам.

 4. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ (ІНФОРМАЦІЇ) І МЕТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ (ІНФОРМАЦІЇ)

4.1. Адміністрація здійснює обробку тільки тих персональних даних, (інформації), які користувач надає добровільно.

4.2. Адміністрація має право на обробку персональних даних (інформації) про Користувача, отриманої згідно п.1.1.

4.3. Адміністрація обробляє персональні дані Користувача з метою:

·         надання послуг з доставки обідів;

·         оцінки зацікавленості Користувачів в наших послугах і інформування їх про нові послуги та оновлення Сайту;

·         вирішення спорів і скрутних ситуацій;

·         забезпечення реалізації відносин, які виникають між Користувачем і Адміністрацією.

4.4. Адміністрація може використовувати персональні дані Користувача з метою розсилки      повідомлень технічного та адміністративного характеру, новин.

4.5. Адміністрація використовує технології відстеження (файли cookies) для збору таких персональних даних, як тип браузера або операційна система, сторінка з посиланням, шлях на Сайті, домен інтернет-провайдера і т.п., з метою отримання загальної інформації про те, як Сайт використовується Користувачами. Файли cookies дозволяють удосконалювати даний Сайт відповідно до вимог його Користувачів.

4.6. Адміністрація зберігає всю інформацію, зібрану з використанням файлів cookies, у форматі, що не передбачає ідентифікації особистості. Інформація, що отримується через файли cookies, не може бути розкрита третім особам.

4.7. Інформація, зібрана про Користувача, не підлягає розголошенню третім особам, крім випадків, передбачених законодавством України.

 5. ПРАВА КОРИСТУВАЧА

5.1. При обробці Адміністрацією персональних даних (інформації) Користувача, він має права Суб»єкта персональных даних, передбачені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних»:

- знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

- на доступ до своїх персональних даних;

- отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

- пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

- звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

 вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

- відкликати згоду на обробку персональних даних;

- знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

- на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 6. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

6.1. Заповнюючи форму реєстрації на Сайті. Користувач автоматично приймає умови Угоди і дає згоду Адміністрації на обробку своїх персональних даних.     

6.2. Діяльність Адміністрації здійснюється відповідно до законодавства України. Будь-які претензії, суперечки, офіційні звернення будуть розглядатися в порядку, передбаченому законодавством України.

6.3. Умови цієї Угоди можуть бути змінені Адміністрацією в односторонньому порядку і вступлять в силу протягом семи календарних днів з моменту їх публікації на Сайті.

6.4. Місцезнаходження Адміністрації: 03049, м. Київ, вул. Івана Огієнка, 15.

6.5. Сайт Адміністрації: «www.EvroLanch.com.ua».

6.6. Електронна пошта Адміністрації: info@evrolanch.com.ua

6.5. Місцезнаходження персональних даних – файли бази даних Сайту із збереженням інформації в зашифрованому вигляді і забезпеченням максимального захисту такої інформації і доступної для перегляду виключно Адміністрації.

Новим клієнтам

Залишити заявку прямо зараз, щоб замовити дегустацію (для компаній від 10 чол)

Замовити дегустацію

Існуючим клієнтам

Ваша думка дуже важлива для нас! Ми з вдячністю приймаємо всі Ваші коментарі!

Залишити відгук