Доставка гарячих обідів в Києві

Сертифікат НАССР (ISO 22000: 2018) № V.015-19 від 17.12.2019*

виробництво страв у відповідності до міжнародних стандартів

Система управління безпекою виробництва страв

*виробництво страв у відповідності до міжнародних стандартів

Проекти по організації корпоративного харчування

За час роботи в області громадського харчування в цілому, і в області корпоративного харчування зокрема, нами накопичений величезний досвід. Ми пройшли довгий етап становлення, період розвитку і зростання, етапи проб і помилок, складні часи економічних криз, але при цьому ми гартувалися і ставали сильнішими.

Нам дійсно є чим пишатися. У різних форматах (їдальні, буфети, доставка готових обідів з організацією лінії роздачі) нами здійснено цілий ряд рішень з організації корпоративного харчування.

За роки роботи нам довелося здійснити сотні проектів по організації корпоративного харчування як по індивідуально розробленим рішенням, так і в якості доведеної до відпрацьованого бізнес-процесу послуги доставки їжі в офіс. Серед компаній та організацій з “гучними іменами”, для яких ми мали честь розробити, організувати і забезпечувати харчування співробітників, хочеться особливо виділити наступні:

Для повноцінного офісного харчування співробітніків для невеликих компаний ми пропонуємо традіційну послугу доставки обідів в офіс. Для великих же організацій найчастіше потрібна розробка індивідуального рішення спеціально під потреби конкретного партнера.

У більшості випадків для організації харчування співробітників ми пропонуємо реалізувати одне з наших готових рішень. Але наявність тих чи інших особливостей і специфіка діяльності партнера, розташування його офісу або виробництва, цільова аудиторія, бажаний асортимент – здійснюють суттєвий вплив на процес реалізації проекту.

Для старту відносин з майбутнім партнером ми завжди спочатку аналізуємо його вихідну інформацію і визначаємося з форматом і концепцією майбутнього проекту. Залежно від потреб партнера враховуються вимоги до технологічних процесів і кухонного обладнання, ретельно опрацьовується планування приміщень для приготування (доготування), роздачі і прийому їжі. Також важливою особливістю реалізованих проектів, як для закладів громадського харчування, так і для організації корпоративного харчування, є те, що їх функціонування повинна відповідати нормативним документам з безпеки, а сам проект повинен відповідати будівельним і технологічним нормам проектування закладів громадського харчування.

Якісні проекти корпоративних їдалень

Проектування ліній роздачі
Проектування корпоративних їдалень
Проект ліній роздачі
Проект лінії роздачі комплексних обідів

Цінову політику для корпоративних замовників ми вибудовуємо таким чином, щоб партнери з різними фінансовими можливостями змогли вибрати для себе відповідну пропозицію.

Взаємовідносини з нашими Партнерами будуються на трьох основних принципах:

  • етика ділових взаємин,
  • суворе виконання договірних зобов'язань,
  • висока якість організації харчування та доставки обідів.

Саме тому нас обрали сотні компаній в Києві і його околицях. Своїм сучасним і майбутнім Партнерам ми пропонуємо відпрацьовану та перевірену часом систему організації повноцінного харчування. Це може бути організація їдальні на масштабному заводі або доставка обідів в офіс для невеликої компанії.

У нашому портфоліо - державні установи, громадські організації, компанії - представники бізнесу та приватні клієнти. У нас є досвід організації харчування для великих виробничих організацій, де важливі високі поживні властивості страв за невисокими цінами, а також організації харчування в бізнес-центрах для офісних співробітників з підвищеними вимогами до смакових якостей страв і гастрономічному комфорту.

Реалізовані нами проекти корпоративного харчування

Проект корпоративної їдальні 1
Проект корпоративної їдальні 2
Проект корпоративної їдальні 3
Проект корпоративної їдальні 4

Наші фахівці брали участь в проектуванні, введенні в експлуатацію та організації роботи закладів корпоративного харчування:

  • Столові з повним циклом виробництва в бізнес-центрах "Горизонт" и "Поділ Плаза"
  • Їдальня з повним циклом виробництва та буфет з реалізацією обмеженого асортименту продукції в Кабінеті Міністрів України.
  • Буфет з реалізацією обмеженого асортименту продукції, включаючи продукцію з напівфабрикатів високого ступеня готовності, холодні та гарячі страви, закуски, напої, а також покупні товари в Національної філармонії України. За необхідності розгортаєтьсяресторан виїзного обслуговування для організації проведення та обслуговування фуршетів та банкетів;
  • Корпоративна їдальня з повним циклом виробництва, буфет и кафе з обслуговуванням офіціантами в будівлі Національної телекомпанії України
  • Студентська їдальня з повним циклом виробництва та студентський буфет в морфологічному корпусі Національного медичного університету.
  • Пункт прийому їжі з лінією роздачі готових страв в гіпермаркеті «Ашан», будівельний супермаркет «Леруа», логістичний центр «Нова Пошта» (приготування їжі здійснюється на наших виробничих потужностях, готова їжа доставляється нашим автотранспортом).
  • Корпоративна їдальня компанії «Ciklum». Організація корпоративного харчування відбувається на території замовника, видача готових страв через лінію роздачі з викладенням страв в гастроємності. Приготування їжі здійснюється на виробничих потужностях нашої мережі. Доставка гарячої їжі в офіс відбувається в спеціальних термоконтейнерах.
  • та інші

Кращі рішення з організації корпоративного харчування

При розробці рішень з організації корпоративного харчування ми завжди прислухаємося до побажань і потреб клієнтів. Дані рішення реалізують наші висококласні фахівці, спираючись на свої знання і багаторічний досвід роботи в сфері громадського харчування.

  • Ми беремо на себе рвирішення всіх адміністративних, проектних і технічних питань, пов'язаних з плануванням і організацією корпоративного харчування (організація їдальні, кухні, лінії роздачі готових страв, буфетів і тд).
  • Ми беремо на себе вирішення всіх організаційних і кадрових питань, пов'язаних з організацією та роботою корпоративної їдальні або іншого пункту харчування.
  • Приготування їжі на своїх технічних потужностях і доставка гарячих обідів на територію замовника або приготування безпосередньо на кухні замовника,
  • Організація роздачі страв з повним або частковим самообслуговуванням або з обслуговуванням офіціантами;
  • Організація всіх тимчасових прийомів їжі (сніданків, обідів, вечерь), а також організація корпоративного харчування нічних змін;
  • Організація харчування на корпоративних заходах. Забезпечення харчування на презентаціях, конференціях, семінарах, тематичних святах. Організація та проведення фуршетів, банкетів, кава-пауз.
  • Організація харчування туристичних груп, будівельних бригад, організованих масових заходів.
гастроемкости з їжею
гастроемкости з салатами
гастроемкости з основними стравами

Звернувшися в кейтерингову компанію «ЄвроЛанч» з питанням організації їдальні для забезпечення корпоративного харчування, ви не тільки заощадите людські та фінансові ресурси, а й отримаєте за короткий проміжок часу професійне рішення щодо забезпечення харчування співробітників вашої компанії або установи.

Отримати пропозицію


Нова послуга для індивідуальних клієнтів!

Для приватних клієнтів пропонуємо доставку додому в межах Києва кулінарних виробів з високоякісних продуктів для домашнього приготування. Ви можете замовити готову страву або свіжоморожений напівфабрикат. Займайтесь своїми улюбленими справами, а про страви до вашого столу подбаємо ми!

Перейти на сайт кулінарії для оформлення замовлення на доставку додому напівфабрикатів або готових страв >>>

Новим клієнтам

Залишити заявку прямо зараз, щоб замовити дегустацію (для компаній від 10 чол)

Замовити дегустацію

Існуючим клієнтам

Ваша думка дуже важлива для нас! Ми з вдячністю приймаємо всі Ваші коментарі!

Залишити відгук